Хора, какво значение има дали Папи Ханс  ме е чу**л?!С

...
Хора, какво значение има дали Папи Ханс  ме е чу**л?!С
Коментари Харесай

Азис: Какъв любовник е Папи Ханс

" Хора, какво значение има дали Папи Ханс  ме е чу**л?! " С тези думи Азис отговори на всички недоброжелатели, които оплюват него и Папи Ханс, откакто пуснаха дуетното си парче „ Тясно “.

" Защо не можете да слушате песента без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Нашата ария е гражданска война, откъдето и да я погледнеш. Не е нужно да я харесате, както и да ме питате какъв ухажор е той. Ами не знам, м**** му! За страдание, не знам ", написа Азис в профилите си в обществените мрежи.

Едно е несъмнено, колаборацията сред Азис и Папи Ханс се трансформира в най-слушаното парче през тази година. Видеото към „ Тясно “ е гледано над милион пъти за седмица и гърми във всяка дискотека в страната. На въпрос за какво прави ария с Папи Ханс Азис дава отговор изрично: „ Папи Ханс е най-модерният реализатор за последните 20 години “.

Текстът на „ Тясно “ двамата пишат дружно единствено за няколко часа, а клипа снимат за ден. Първоначалния план бил песента да се споделя „ Бягство “, само че небрежно сменят работното заглавие с доста по-провокативно. Провокация от почитателите получават хитмейкърите по време на митингите.  Един от лозунгите гласи: „ Не желаеме Папи Ханс да прави песни с Азис “. Много от мненията в групите в обществената мрежа за много крайни, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР